De Gerdeneer

Exclusieve groenten, kruiden en andere gewassen voor de fijnproever

  • Home
  • Over de Gerdeneer
  • Ciderie de Gerdeneer
  • Kwekerij
    • www.winterpostelein.nl
    • www.veldsla.nl
      • Over Veldsla
        • Voedingswaarde
        • Houdbaarheid
        • Soorten
      • Gebruiksmogelijkheden
      • Teelt
      • Oogst
      • Verpakking
        • Verbeterde houdbaarheid
      • Veldsla-recepten
      • In het nieuws
  • Actueel
  • Webshop
    • Dagverse Kruiden
    • Specialiteiten
    • Dagverse Groente
    • Gedroogde kruiden
    • Winkelmand
  • Contact

Actueel

Kervelsoep: recept

Basis Kervelsoep voor 4 personen 2 eetlepels goede olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 200-300g verse kervel, alleen de harde stelen verwijderen, fijnsnijden 1 liter groentebouillon 1 aardappel, geschild en in blokjes zout en peper Verhit de olie... lees verder

Ons ciderverhaal deel 1: What the heck do you do with all the apples? You don’t eat ‘em, well?

What the heck do you do with all the apples? You don't eat ‘em, well? Sprak een slijter in Brighton, Engeland, toen ik in 1995 vroeg voor een aantal flessen cider en vertelde dat we die in Nederland niet hadden….... lees verder

Appelplukdagen

September/oktober 2020: Verschillende appelplukdagen in authentieke boomgaarden in het Limburgse heuvelland, met dank aan stichting IKL en WML!

De Gerdeneer volwaardige slijterij

September 2020: De Gerdeneer is nu ook een volwaardige slijterij, we mogen nu dus ook de sterkere likeuren kopen aan consumenten!

De Ciderkeuken is klaar

Juli 2020: De Ciderkeuken is klaar. Volgende project: een persruimte en een ruimte voor eiken vaten!

Kervelophaaldag!

21 maart 2020: Gratis kervel ophaaldag!

Ruwe bouw ciderkeuken

Maart 2020: De ruwe bouw van de ciderkeuken staat!

Wijnhuis Blerick

Februari 2020: De Verveine likeur is te koop bij Wijnhuis Blerick!

Ciderkeuken

De bouw van onze nieuwe ciderkeuken is gestart!

Deep dive into cider

Januari 2020: Een indrukwekkende “deep dive into cider”, de afronding van een intensieve weeklange opleiding aan de Cider and Perry Academy in Groot-Brittannië!

Verveinelikeur uit eigen kwekerij

Januari 2020: Een toppertje is klaar: de eerste Verveinelikeur uit eigen kwekerij!

Olijfolie september 2019

OLIJFOLIE We wisten al een tijdje dat onze volgende nieuwsbrief over onze olijfolie moest gaan. Hoe we dit moesten aanpakken was meer de vraag. Dus we kochten twee boeken en begonnen te lezen. Vonden veel informatie, waren vaak verbaasd, aangenaam... lees verder

Nu te koop: Portugese olijfolie

Zomer 2019: Beschikbaar: Portugese olijfolie van de allerhoogste kwaliteit, exclusief bij de Gerdeneer!

Nieuwsbrief mei 2019- Verveine

Welkom bij De Gerdeneer!  Middels onze nieuwsbrieven willen we laten zien wat er bij ons in de kassen groeit en bloeit. Kijk en lees mee hoe wij onze kruiden telen en oogsten, welke nieuwe producten we proberen en hoe je... lees verder

Portugese olijfolie

April 2019: De eerste partij echte Portugese olijfolie is binnen, we hopen deze binnen enkele weken beschikbaar te hebben.

Cider

November 2018: Op het moment is de Cider aan het narijpen, een fantastisch drankje van de appeloogst uit 2017!

Verveine thee uit eigen teelt

Oktober 2018: Vanaf nu verkrijgbaar: Huisgedroogde Verveine thee uit eigen teelt!

Winkelmand

  • Facebook
  • Twitter

Blijf op de hoogte!

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor updates over nieuwe producten, tips en speciale aanbiedingen.

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

De Gerdeneer op Twitter

Copyright © 2021 · De Gerdeneer · Privacyverklaring · Algemene voorwaarden